Nieuws

Collecteren voor Prins Bernard Cultuur Fonds

Ook dit jaar gaat Scadis collecteren voor het Prins Bernard Cultuurfonds. De jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds vindt plaats van 28 mei tot en met 5 juni. De collecte, voorheen de Anjeractie, is dit jaar via mobiel, via appjes, mailtjes en social media. In totaal collecteren 1182 organisatie in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur.

De mobiele collecte, voorheen de Anjeractie is voor (culturele) organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur.  De acute nood is voorbij maar de noodzaak om de culturele sector extra te steunen niet. Vandaar dat het Cultuurfonds óók dit jaar de hele opbrengst weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.  

Steun cultuur en natuur in jouw buurt, nu meer dan ooit, met de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Doneer via het appje dat je krijgt van je vereniging of vrienden of scan direct de QR-code en help mee aan het begin van iets moois.


 

Optredens

Momenteel staan er geen optredens gepland. Zodra de Covid19 maatregelingen het weer toelaat, worden er weer optredens ingepland.